No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HQ ribon for Epson LX 350/ LQ 350 C13S015637

Компатибилен
  • Производител: Anpoll
  • Шифра на мојтонер.мк: na.r.n655bk
  • ОЕМ шифра: C13S015637
  • Достапност:
210.00 mkd / €3.43
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Epson LX-Serie 300, 350, 300 P Plus, 300 II, 300 II Plus Colour, 400, 800

 

Epson C13S015637

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.