No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HQ toner for Samsung M2020/2022/2070 (1k.) MLTD111S

НОВО
Компатибилен
830,00 mkd
  • +
    -

Опис

 

Модели на машини

1000pag Toner+OPC bk standard MLT-D111S MLTD111S MLTD111 MLT D111S MLT-D111S/ELS MLTD111S/ELS MLTD111SELS M2020 M 2020 M2020W M 2020W M2022 M 2022 M2022W M 2022W M2070 M 2070 M2070W M 2070W M2070F M 2070F M2070FW M 2070FW

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software