No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HQ toner for Samsung M2020/2022/2070 (1k.) MLTD111S

Компатибилен
680.00 mkd / €11.08
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Samsung M-Serie 2026 W, 2020, 2020 W, 2022, 2022 W, 2070, 2070 W, 2078, 2078 W, 2021, 2021 W, 2071, 2071 W, 2070 F, 2070 FH, 2071 FH, 2070 HW, 2071 HW, 2026 W, 2026

Samsung Xpress M-Serie 2070 FW, 2020, 2020 W, 2021, 2022 W, 2026 W, 2070, 2070 FW, 2070 FW, 2070 W, 2026 W, 2070 WS, 2070 F/XEC, 2020, 2020 W, 2022, 2022 W, 2070, 2070 W, 2070 FW, 2078, 2078 W, 2021, 2021 W, 2071, 2071 W, 2070 F, 2070 FH, 2071 FH, 2070 HW, 2071 HW, 2026, 2026 W

Samsung SL-M-Serie 2070 W, 2022, 2070, 2070 W

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.