No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

NS drum for Lexmark E230/232/330/332/340/342/X203 (30k.) 12A8302

Компатибилен
1.620,00 mkd
  • +
    -

Опис

 

Модели на машини

30.000pages/5%cov 12A8302 E230 E232T E240 E240N E330 E332 E332N E332TN E340 E342N E 342N E342TN E 342TN LEX12A8302

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software