No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Orink crtg. for Brother MFC265W/J415W/DCPJ125/315W magenta (260p.) LC985M

Компатибилен
200,00 mkd
  • +
    -

Brother DCP-J-Serie 125, 315 W, 515 W, 140 W

Brother MFC-J-Serie 220, 265 W, 410, 415 W, 265, 415

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software