No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Orink crtg. for Canon Pixma MP 240/260 black (220p.) 2970B001

Компатибилен
930,00 mkd
  • +
    -

 

Canon Pixma MP-Serie 260, 240, 490, 250, 270, 492, 280, 495, 499, 282, 272, 480, 230, 235

Canon Pixma IP-Serie 2702, 2700

Canon Pixma MX-Serie 330, 320, 340, 350, 410, 360, 420

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software