No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Orink toner for Canon IR 2200/2800/3300 (15k.) C-EXV3 6647A002

Компатибилен
1.160,00 mkd
  • +
    -

 

Canon IR-Serie 2200, 2800, 3300, 2200 I, 3300 I, 3300 E, 3300 EN, 2220, 2220 I, 3320 I

Canon Imagerunner-Serie 2200, 2200 I, 2800, 3300, 3300 I, 3300 E, 3300 EN, 2220, 2220 I, 3320 I

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software