No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Pilot penkalo BP-S MATIC-5BL 0.5mm 1/12

  • Производител: Pilot
  • Шифра на мојтонер.мк: pipbpsmat-l-5
  • ОЕМ шифра: BPS-135-F
  • Достапност:
50,00 mkd
  • +
    -

Опис

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software