No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Pilot penkalo REXGRIP, 0,7mm; 1/10 red; BRG-10-RR

  • Производител: Pilot
  • Шифра на мојтонер.мк: piprg-7-r1-5
  • ОЕМ шифра: BRG-10F
  • Достапност:
30,00 mkd
  • +
    -

Опис

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software