No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Orink crtg. for Brother DCP130C/330C/540CN yellow (400p.) LC57 LC1000Y

РАСПРОДАЖБА
Компатибилен
50.00 mkd / €0.81
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Brother Fax-Serie 1355, 1360, 1460, 1560, 1860 C, 1960 C, 2480, 2580 C, 2480 C

Brother Intellifax-Serie 1360, 1860 C, 1960 C, 2480, 2580 C, 2480 C

Brother MFC-Serie 240 C, 440 CN, 660 CN, 845 CW, 3360 C, 465 CN, 680 CN, 5460 CN, 5860 CN, 560 CN, 885 CW, 685 CW, 665 CW, 885 CN

Brother DCP-Serie 130 C, 330, 750 CW, 540, 540 CN, 330 C, 350 C, 560 N, 770 CW, 260 C, 560 CN, 540 N, 560, 357 C, 680 CN

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.