No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

I-A crtg. Printhead for HP DesignJet 1050 no.80 black C4820A

  • Производител: I-Aicon
  • Шифра на мојтонер.мк: sb.hpc4820a
  • ОЕМ шифра: C4820A
  • Достапност:
3 690.00 mkd / €60.11
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

No.80 black C4820AE C 4820AE C4820A C 4820A C4820 C 4820 NO.80 NO80 NR.80 NR80 HP80 DNJ1000 DNJ 1000 Serie DESIGNJET DNJ1050 DNJ 1050 DNJ1050C DNJ 1050C DNJ1055CM DNJ 1055CM 1055 HPC4820A

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.