No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

NS ribon for Star SP 200 black PSB63PU/RC200PU (3M)

РАСПРОДАЖБА
Компатибилен
  • Производител: Ninestar
  • Шифра на мојтонер.мк: sb.r.n179bk
  • ОЕМ шифра: PSB-63PU RC200PU
  • Достапност:
80.00 mkd / €1.31
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -
Citizen CBM 820 DataMega SP 216 Silver Reed MP 200 Silver Reed SP 200 Silver Reed SP 212FC Silver Reed SP 212FD Star Micronics MP 100 Star Micronics MP 200 Star Micronics MP 212 Star Micronics MP 216 Star Micronics MP 221 Star Micronics MP 231 Star Micronics MP 232 Star Micronics MP 235 Star Micronics MP 236 Star Micronics MP 242 Star Micronics MP 246 Star Micronics MP 292 Star Micronics MP 512 Star Micronics SP 200 Star Micronics SP 2000 Star Micronics SP 212FC Star Micronics SP 212FD Star Micronics SP 216 Star Micronics SP 2320 Star Micronics SP 2360 Star Micronics SP 242 Star Micronics SP 246 Star Micronics SP 2520 Star Micronics SP 298 Star Micronics SP 500

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.