No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

SC prasok for HP P1005/1102/P1505 black - 14707/MPT7-1KG (1kg.) CB435A/36/CE285/78A 14364

  • Производител: Static Control
  • Шифра на мојтонер.мк: sc.p.hp1006x
  • ОЕМ шифра: 35A, 36A, 85A, 78A
  • Достапност:
1 470.00 mkd / €24.02
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.