No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

SC prasok for HP multi-purpose universal - MPT5-1KG (1kg.) HPUNI

  • Производител: Static Control
  • Шифра на мојтонер.мк: sc.p.hpuni1
  • ОЕМ шифра: HP UNI
  • Достапност:
1 180.00 mkd / €19.28
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.