No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

SC prasok for HP multi-purpose universal - MPT5-1KG (1kg.) HPUNI

3-20% Попуст
  • Производител: Static Control
  • Шифра на мојтонер.мк: sc.p.hpuni1
  • ОЕМ шифра: HP UNI
  • Достапност:
850.00 mkd / €13.85
790.00 mkd / €12.87
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.