No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

SC prasok for Samsung ML1610/1640/1910 Ody - TRS1610-80B-OS (80gr.) MLT1610D3

  • Производител: Static Control
  • Шифра на мојтонер.мк: sc.p.sam1610
  • ОЕМ шифра: MLT-1610D3
  • Достапност:
200.00 mkd / €3.27
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.