No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

SC prasok for Samsung Universal TNR - TRSUNIV-1KG (1kg.) SAM UNI

  • Производител: Static Control
  • Шифра на мојтонер.мк: sc.p.samuni1k
  • ОЕМ шифра: Samsung UNI
  • Достапност:
1 730.00 mkd / €28.25
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.