No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

TJ toner for Lexmark C54X, X54X cyan (2k.) C540H2MG

Компатибилен
2 220.00 mkd / €36.28
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

LEXMARK C540 C 540 C540N C 540N C543 C 543 C543N C 543N C543DN C 543DN C543DTN C 543DTN X543 X 543 X543DN X 543DN C544 C 544 OPTRA C544N C 544N C544DN C 544DN C544DW C 544DW C544DTN C 544DTN X544 X 544 OPTRA X544N X 544N X544DN X 544DN X544DW X 544DW X544DTN X 544DTN C546 C 546 OPTRA C546DTN C 546DTN X546 X 546 OPTRA X546DTN X 546DTN X548 X 548 OPTRA X548DE X 548DE X548DTE X 548DTE

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.