No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Verbatim CD-R GOLD,52x, cake of 50 41735

  • Производител: Verbatim
  • Шифра на мојтонер.мк: ver.c.sp50g
  • ОЕМ шифра: 41735
  • Достапност:
740.00 mkd / €12.05
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.