No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА
2 производи
v
v
v  • Производител: Herzberg
  • Шифра на мојтонер.мк: ch.hg-8000rd
  • ОЕМ шифра: HG-8080RED
  • Достапност:
  • 10 990.00 mkd / €179.63
    Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -
  • Производител: Herzberg
  • Шифра на мојтонер.мк: ch.hg-8000bk
  • ОЕМ шифра: HG-8080BLK
  • Достапност:
  • 10 990.00 mkd / €179.63
    Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -